Fyrværkeri i en høj kvalitet

Vidste du, at fyrværkeri er en kinesisk opfindelse, og at det er krudt, der gør det muligt for en raket at flyve op i luften og eksplodere i et brag af alverdens flotte farver og nuancer? Tilbage i tiden i Danmark var det kun kongen, som var tilladt at skyde med fyrværkeri, men i dag er det noget næsten alle gør brug af til nytår, når det nye år skal skydes ind. Undrer du dig over, hvornår på året, du må skyde fyrværkeri af? Du må skyde fyrværkeri af mellem d. 27. december og d. 1. januar. Salget af fyrværkeri sker mellem d. 15. og 31. december.

Hos Aalborg Fyrværkerifabrik får du udelukkende fyrværkeri af en høj kvalitet. Det har været vores udgangspunkt for virksomheden helt fra den spæde start. Med et stort fokus på kvalitet og udvikling af nye effekter og farver sikrer vi altid vores kunder en fantastisk oplevelse. Den japanske fyrværkeritradition er vores inspirationskilde. Vi har høje ambitioner og udvikler kun fyrværkeri af den højeste kvalitet. Når vi udvikler vores fyrværkeri, henter vi inspiration fra de helt store shows. Dermed sikrer vi kraftige professionelle effekter i egne produkter, der skaber mindeværdige øjeblikke for dig. Vi ønsker dermed at give kunderne mulighed for at lave deres eget fyrværkerishow, der ikke differentierer sig synderligt fra de helt store shows.

Det er kun fyrværkeri der er CE-mærket, der kan sælges lovligt i Danmark. Vores fyrværkeri er godkendt og dermed lovligt at købe og skyde af. Sørg altid for at købe godkendt fyrværkeri af en høj kvalitet og aldrig hjemmelavet eller ulovligt fyrværkeri. Hvis du køber ulovligt fyrværkeri, er det højest sandsynligt ikke kvalitetskontrolleret. Dermed kan du risikere, at fyrværkeriet eksploderer i ansigtet på dig.

 

Fyrværkeri, der skaber mindeværdige øjeblikke

Nytår ville ikke være det samme uden nytårskrudt. Hos Aalborg Fyrværkerifabrik kredser vi om vores produkter. Det vil du med sikkerhed opleve, når du skyder det nye år ind med vores fyrværkeri. Med fyrværkeri fra Aalborg Fyrværkerifabrik er du sikret en festlig aften. Du kan finde vores fyrværkeri over hele landet hos et hav af forhandlere.

Hos os kan du købe nytårskrudt i en høj kvalitet fra nogle af de førende fyrværkeriproducenter. Dermed er du altid garanteret et flot nytårsshow samt en god og sikker oplevelse. Vi sælger både fyrværkeri enkeltvis og i fyrværkeripakker. Hos os kan du få et hav af forskellige raketter, batterier, bomberør og fontæner. Hvis du skal bruge fyrværkeri til de små, så har vi et bredt juniorsortiment med flere forskellige dele.

 

Gode råd ved brug af fyrværkeri

Selvom det er eventyrligt og flot at kigge på, når både raketter og batterier skydes til vejrs og forvandles til en stjerneregn af flotte farver og motiver, bør fyrværkeri altid håndteres med forsigtighed. Er du en af dem, der hvert år op til nytår køber fyrværkeri? Så er der et par ting, du skal huske.

Kan du ikke få nok af fyrværkeri, og undrer du dig over, hvorvidt du må købe uendelige mængder af fyrværkeri til opbevaring i dit hjem? Så kan du godt tro om. Der er nemlig begrænsning på, hvor meget fyrværkeri, det er tilladt at opbevare. Det er ulovligt at opbevare mere end 5 kilo krudt. Hvis du ikke har styr på, hvor meget krudt der findes i de forskellige dele, så kan du orientere dig på emballagen. Her er der angivet, hvor meget NEM (Netto Eksplosiv Mængde) der findes i de forskellige fyrværkeridele.

Fyrværkeri skal altid opbevares et tørt sted, hvor det er utilgængeligt for børn. Sørg også for, at du ikke fjerner beskyttelseshætten fra lunterne. Når tiden er inde til, at du skal ud og købe fyrværkeri, så gør dig selv den tjeneste og køb beskyttelsesbriller til dig og din familie. Hvert år sker der fyrværkeriulykker, hvor både børn og voksne kommer slemt til skade, fordi de ikke bruger beskyttelsesbriller. Det er ikke nok, at den der skyder fyrværkeriet af, kun har beskyttelsesbriller på. Alle tilskuere er også i farezonen for at blive ramt. Derfor bør alle benytte beskyttelsesbiller.

 

Inden du skyder af

Når det er blevet tid til at skyde dit fyrværkeri af, skal du sørge for at bruge en raketholder eller et stativ, som er beregnet til formålet. Mange vælger dog at bruge en flaske, hvilket vi ikke vil anbefale, da flasken nemt kan vælte. Hold aldrig dit fyrværkeri i hånden, når du tænder det, men sørg for, at det er placeret i enten stativet eller raketholderen, inden du tænder det.

Du har sikkert hørt nogle sige, at man aldrig skal gå tilbage til en fuser. Her er der tale om et defekt stykke fyrværkeri, som er utilregneligt. Gå derfor aldrig tilbage og forsøg at tænde det igen efter første forsøg. Det er dog vigtigt, at du ikke lader en fuser ligge på gaden. Vær forsigtig når du samler det brugte nytårskrudt op. Brug derfor en skovl til at fjerne det efterladte fyrværkeri.

Vær forsigtig når du anvender fyrværkeri, og behandl altid fyrværkeriet, som der står på brugsanvisningen. Sørg for at hold god afstand til fyrværkeriet, når det er tændt, og sørg for at hold god afstand til omkringliggende bygninger. Orienter dig om vejret. Hvis det blæser, skal du holde endnu bedre afstand.